Wildcamera’s plaatsen

Er zijn al aardig wat dieren vastgelegd met door jullie geplaatste wildcamera’s!

Plaats je wildcamera op een plek waar je denkt een eerder vastgelegd dier te kunnen vastleggen.

De dieren zijn ontsnapt, dus een wildcamera bij de Trail ZOO (startlocatie) plaatsen heeft geen zin (en verpest mogelijk het puzzelplezier van andere teams).

Let op! Plaats je camera buiten, dus niet in een voertuig en zorg dat je wildcamera aan de in de Trail ZOO app genoemde eisen voldoet. Op deze manier voorkom je dat je wildcamera rood op de kaart verschijnt.

ZOO vol

Blijkbaar zijn er veel mensen die op 9 en 10 december zoo graag mee willen doen, dat we nu al vol zitten. Je kunt je nog steeds wel inschrijven, maar dan kom je op de wachtlijst terecht. Mocht je dus nog heel graag mee willen doen, wacht dan niet te lang met inschrijven. Alleen dan maak je nog een kans op de Zoo Trail 2023.

Trail 2023

Dit jaar is de trail in het weekend van 9 en 10 december 2023. De voorbereidingen zijn al in volle gang en de website verklapt al een en ander over het thema.

Hou de website en je mailbox in de gaten, zeer binnenkort gaat de inschrijving open!

Al 9 graancirkels gevonden

Er zijn al 9 graancirkels gevonden in noord-Nederland. Maar dat zijn ze nog niet allemaal. Het GVC geeft aan dat om de ultieme startplaats van de graancirkels te kunnen vinden, er toch echt nog meer graancirkels moeten worden ontdekt.
Heeft je team dus nog geen graancirkel gevonden, denk dan even goed na wat een logische plaats zou zijn voor een volgende cirkel…