Startpuzzel Fryslântrail 2018

Oproep aan alle (toekomstig) geheim agenten

Dr. Spiral (alias Herr Doktor Spirale, alias nummer 18, alias de gynaecoloog) heeft een snood plan gesmeed om de startlocatie van de Fryslântrail 2018 te vernietigen en vervolgens over de wereld te heersen. De regering wil zijn plannen een halt toeroepen en heeft daarbij jullie hulp nodig. Er moet informatie worden verzameld bij verschillende bronnen verspreid over Noord-Nederland.

Alle verzamelde informatie wordt gedeeld op de puzzelsite en zal gezamenlijk leiden tot duidelijkheid over de plannen van Dr. Spiral én de exacte locatie van de start van de trail.

Om zoveel mogelijk aspirant agenten de kans te geven een missie uit te voeren, vragen we jullie zoveel mogelijk als team en slecht één missie per team uit te voeren. Er zijn slechts tien missies en meer dan tien teams. Niet ieder team(lid) kan dus een missie uitvoeren.

Kies een nog niet uitgevoerde, rode missie (van kaart of uit lijst) en krijg de exacte opdracht via de mail. Na het uitvoeren van de missie, voer je de verkregen code in op de puzzelsite. De hints die verkregen zijn met volbrachte missies zijn beschikbaar in de lijst missies/hints.

digitrail.nl/ft2018

M


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle 'captcha': *